Iris J. Branner Hybrid
Broj poruka : 350 Datum upisa : 04.08.2010 Godina : 31 Lokacija : Da ne poludim, da ne mislim, Da ne čujem i ne vidim, Da ne izgorim u sjaju tom, Idem tamo gdje je sve po mom
| Naslov: Najdraža knjiga ? Čet Avg 05, 2010 8:35 pm | |
| Koja je vaša omiljena knjiga i zašto ? | |
|
Alec of the Volturi Volturi
Broj poruka : 365 Datum upisa : 03.08.2010 Godina : 29 Lokacija : Volterra, Italy.
| Naslov: Re: Najdraža knjiga ? Pet Avg 06, 2010 11:26 am | |
| Imam dosta omiljenih knjiga, idem redom:
1) Harry Potter (svi delovi) - Obozavam te knjige. Volim takav stil pisanja, stil radnje. 2) Twilight Saga (svi delovi) - Isto kao i za HP. Knjige su bas, bas dobre. 3) Ispovesti jedne kupholicarke - Mnogo dobra knjiga. Ocaran sam radnjom. 4) Djavo nosi Pradu - Mislim, Prada? Ko ne voli Pradu? 5) Svako ko je neko - Ova knjiga je odlicna. Uzivao sam dok sam je citao, volim pisca. 6) Djavo voli dijamante - Isto kao i za Pradu, ko ne voli dijamante? 7) Seks i Grad - Fenomenalno. Znate seriju, znate film, samo je knjiga jos bolja. 8) Dnevnici Adrijana Mola (svi delovi) - Prava tinejdzerska knjiga. Ako ste u pubertetu, svidece vam se. 9) Moj deda Luj Viton - Napisala je Isidora Bjelica, moj omiljen srpski pisac. Onda moram voleti i knjigu! Ali, knjiga je fakat dobra. 10) Biblija za kupoholicarke - Napisala je Isidora Bjelica, takodje. Knjiga je odlicna.
To je to. | |
|
Iris J. Branner Hybrid
Broj poruka : 350 Datum upisa : 04.08.2010 Godina : 31 Lokacija : Da ne poludim, da ne mislim, Da ne čujem i ne vidim, Da ne izgorim u sjaju tom, Idem tamo gdje je sve po mom
| Naslov: Re: Najdraža knjiga ? Pet Avg 06, 2010 2:39 pm | |
| U mene nema poretka, samo su razbacane :D
Mi djeca s kolodvora Zoo. Romeo i Julija. Mnogo Vike Ni Zašto. Taj prenježni dječak. Fear Street - svi serijali. Caffee. HP. Twilight saga. Petlja. Trojica u Trnju. Sretni Princ. Bašta Sljezove Boje. Starac i More. Božanstvena Komedija. Branka. Ispovijesti Helle Hell. Nije fer. Mećaava. Sama kod kuće. Lesi se vraća kući [: | |
|
Bella Lo.Cullen Covek
Broj poruka : 28 Datum upisa : 03.08.2010
| Naslov: Re: Najdraža knjiga ? Ned Avg 15, 2010 10:19 pm | |
| Hm kad svi ajd i ja--->stavicu nekolko knjiga koje su mi medju omiljenima: 1.HP(svi delovi 7) 2.Narnia(svi delovi 7) 3.Winetou(sva 3 dela) 4.Devojcia sa setog meseca(4 dela) 5.Vampirati iam jos al ove su mi najomiljenije | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Najdraža knjiga ? | |
| |
|