|
| Girl just wanna have fun .. [: *-* | |
|
+5Emmett Cullen Miso McLaggen Alec of the Volturi Jacob Black Iris J. Branner 9 posters | Autor | Poruka |
---|
Iris J. Branner Hybrid
Broj poruka : 350 Datum upisa : 04.08.2010 Godina : 31 Lokacija : Da ne poludim, da ne mislim, Da ne čujem i ne vidim, Da ne izgorim u sjaju tom, Idem tamo gdje je sve po mom
| Naslov: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 2:52 pm | |
| Aloha from Hell
Evo kad sam već tu, bilo bi red da se predstavim. Poznata sam po dugačkim predstavljanjima, pa evo da ne kvarim tradiciju :]
Zovem se Ana, imam 15 godina. Ljudi kažu da sam luda i dobra. Nisam svadljiva i jako sam zabavna.Ako znate održavat razgovor, tu smo .. Ne volim da kopiram ljude, i origiđiđi sam, tako da ne možete naći drugu ja .. Ne znam da li je to mana, ali ja obožavam da pričam. Zato pričajte ljudi ! Sviram 8. godina klavir, flautu 2 godine, plešem, pjevam, pišem, plivam. Just name it ! Volim izlaske i posebno volim svoje 4 BFF i sve ovo ostalo je "u prolazu". Inače, dolazim iz Hercegovine, a znate da smo mi malo skrenuli sa svojom pameću ..Ne smatram sebe normalnom,a nećete ni vi. Ne volim ljude koji su dvolični i licemjerni [a tko voli ..?A da, oni koji su dvolicni i licemjerni -.-] .. Volim sebe [duuuh] i sve oko mene. Teško mi je mrziti nekoga i mrzim kad se svadjam s nekim. Od glazbe, uglavnom slušam strano: Eminem, Beyonce, Lady GaGa, Mika, Akon, Kanye West, Leona Lewis, B.O.B, James Blunt, Gibonni .. Linkin Park, Muse, Nickelback, Paramore, 30 Seconds To Mars, Green Day, Cascada, Hladno Pivo .. Od knjiga volim .. ma zaboravite, umrli biste, kad biste mene slušali koja mi je najdraža. Samo ću reći kako obožavam Sumrak sagu [pročitala nekoliko puta i Kratki Drugi Život Bree Tanner.] i najdraža likuša mi je Alice i onda Emmet. Ako netko ima dobru knjigu da preporuči ili ako nekom treba preporuka, tu sam . Znam 10 jezika . Ju da ne duljim, vidim koliko sam ispisala. Nešto još malo o meni: druželjubiva , simpatična, slatka, optimistična, iskrena, totalno opičena. Za sve daljne informacije javite se na broj 065/013-4**. Hvala na pozornosti.
Dosta te .. xD
P.S. Zaboravih napomenuti da znam ove moje klošare ovdje kao što su Jacob i Riley i Mara bičarka xD
P.P.S. Dajte stavite smajlove, to je jedino što obožavam na forumima
Baj. | |
| | | Jacob Black Vampir, Glavni Admin
Broj poruka : 144 Datum upisa : 27.07.2010 Godina : 30 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 2:57 pm | |
| lol Ana xD Da original ti :P Dobro dosla i uzivaj :D
P.S Dolaze smiley-ji :O | |
| | | Iris J. Branner Hybrid
Broj poruka : 350 Datum upisa : 04.08.2010 Godina : 31 Lokacija : Da ne poludim, da ne mislim, Da ne čujem i ne vidim, Da ne izgorim u sjaju tom, Idem tamo gdje je sve po mom
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 2:58 pm | |
| Aj ti mrš kući xD Pa jesam origi ;) | |
| | | Alec of the Volturi Volturi
Broj poruka : 365 Datum upisa : 03.08.2010 Godina : 29 Lokacija : Volterra, Italy.
| | | | Miso McLaggen Volturi
Broj poruka : 45 Datum upisa : 03.08.2010 Godina : 29 Lokacija : Bjeljina
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 4:20 pm | |
| Dobrodosla na forum Iris P.S ljepo predstavljanje :D | |
| | | Emmett Cullen Vampir
Broj poruka : 94 Datum upisa : 04.08.2010
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 6:16 pm | |
| Dobrodosla^^. Uzgred super si se predstavila | |
| | | Alice Cullen Vampir, Glavni Admin
Broj poruka : 175 Datum upisa : 28.07.2010 Godina : 28 Lokacija : u Tjuzi xD
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 6:19 pm | |
| | |
| | | | Cam Samotnjak
Broj poruka : 95 Datum upisa : 03.08.2010 Godina : 29 Lokacija : Ustanicka 8
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Sre Avg 04, 2010 7:51 pm | |
| | |
| | | | Bella Lo.Cullen Covek
Broj poruka : 28 Datum upisa : 03.08.2010
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Ned Avg 15, 2010 9:44 pm | |
|
Hm pa moje reci su suvisne odje..ustv nisu evo umesto welcome---> turaj si ♥
| |
| | | | УдаћуСе ЗаРобија Zavisnik
Broj poruka : 25 Datum upisa : 28.08.2010
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* Ned Avg 29, 2010 11:04 am | |
| Dobrodosla.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Girl just wanna have fun .. [: *-* | |
| |
| | | | Girl just wanna have fun .. [: *-* | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu